Waterfilter Medicijnresten

Verwijder 99,5% medicijnresten uit drinkwater

Drinkwater Zonder Medicijnresten

Medicijnresten in drinkwater?

Heb je zorgen over medicijnresten in drinkwater? Je bent niet de enige. Recent onderzoek van het RIVM toont aan dat onze waterbronnen steeds vaker blootstaan aan allerlei verontreinigingen, waaronder medicijnresten die onze gezondheid kunnen schaden. Maar er is een oplossing waarop je kunt vertrouwen: het British Berkefeld waterfilter van Mounteau. Zeg vaarwel tegen onzekerheid en hallo tegen veilig en schoon drinkwater, elke dag weer.

Beste waterfilter waterfilter drinkwater British Berkefeld waterfilter met Ultra-Sterasyl
PFAS in drinkwater - bescherm jezelf en je kinderen

Geavanceerde filtratietechnologie

Medicijnresten uit water filteren

Onze British Berkefeld waterfilters staan aan de voorhoede van de waterzuiveringstechnologie die effectief medicijnresten uit water filteren. Dit geavanceerde waterfilter is speciaal ontworpen om een breed scala aan verontreinigingen effectief uit jouw drinkwater te verwijderen, waardoor je elke dag kunt genieten van zuiver en veilig water.

Onze filters zijn uitermate geschikt om medicijnresten uit water te filteren, alsook andere verontreinigingen zoals bacteriën, microplastics en zware metalen. Dit alles zonder de essentiële mineralen te verwijderen die belangrijk zijn voor je gezondheid.

Verzeker Jezelf van Veilig Drinkwater

Het beste waterfilter medicijnresten

Klanten die kiezen voor onze British Berkefeld waterfilters voelen zich veiliger en gezonder. Hier is wat een van onze klanten zei: “Sinds we de British Berkefeld filter hebben geïnstalleerd, proeven we het verschil in ons water en voelen we ons gerustgesteld dat we ook medicijnresten uit ons drinkwater filteren.” Met een gemiddeld hoge klantbeoordeling, zijn wij trots op de positieve impact die onze waterfilters hebben op het dagelijks leven van mensen.

Ultra Sterasyl waterfilter element British Berkefeld (W9121226)
Gezonde vrouw drink kiest ervoor om medicijnresten uit water filteren

Waarom British Berkefeld

Uitstekende filtratie met behoud van essentiële mineralen

British Berkefeld waterfilters verwijderen een breed scala aan verontreinigingen uit water en de essentiële mineralen zoals calcium en magnesium blijven in het water. Dit zorgt voor schoon, veilig drinkwater.

NSF Gecertificeerde filtratiekwaliteit

Vertrouw op de beproefde kwaliteit van onze filters. Gecertificeerd door onafhankelijke organisaties.

Geen elektriciteit nodig

De waterfilters maken gebruik van de zwaartekracht en hebben geen elektriciteit of aansluiting op de waterleiding nodig om te functioneren.

Milieuvriendelijk

In vergelijking met flessenwater, helpen British Berkefeld waterfilters bij het verminderen van plastic afval.

Makkelijk in gebruik

Het installeren en onderhouden van een British Berkefeld waterfilter is eenvoudig.

Waar wacht je nog op?

Zeg dag tegen medicijnresten in drinkwater

Neem vandaag de stap naar schoner en gezonder drinkwater. Ons British Berkefeld waterfilter garandeert dat 95% van medicijnresten, en daarnaast nog andere verontreinigingen, uit je water worden gefilterd. Neem geen genoegen met minder wanneer het om je gezondheid gaat.

Tevreden klanten

Wat onze klanten zeggen

Ik was echt verbaasd toen ik hoorde hoeveel medicijnresten er in ons drinkwater kunnen zitten. Sinds we thuis de British Berkefeld waterfilter hebben geïnstalleerd, merk ik een duidelijk verschil in de smaak van het water. Het voelt goed om te weten dat we deze resten nu effectief filteren.

Jeroen uit Amsterdam

Als moeder van twee jonge kinderen maak ik me zorgen over de zuiverheid van ons drinkwater. De installatie van onze waterfilter was een eenvoudige stap om mijn gezin te beschermen tegen schadelijke stoffen, inclusief medicijnresten. Zeer tevreden met deze investering!

Linda Hiersma

De waterfilter heeft niet alleen de kwaliteit van ons drinkwater verbeterd, maar ook mijn gemoedsrust.

Simone Biersteeg
Gratis levering

Vanaf €75,- (BE/NL/DE)

100% veilige betaling

iDeal, PayPal etc.

Retourgarantie

Binnen 14 dagen

Online Support

Van maandag t/m vrijdag

Veelgestelde vragen

Over medicijnresten in drinkwater

Jaarlijks belandt er minstens 190.000 kilo aan medicijnresten in het Nederlandse oppervlaktewater. Deze resten bemoeilijken de zuivering van drinkwater en hebben een negatieve impact op het aquatisch leven. Bron: Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen 

Een waterfilter medicijnresten is ontworpen om specifiek medicijnresten, evenals andere verontreinigingen, uit je drinkwater te verwijderen.

Ja, het filteren van medicijnresten uit water is belangrijk voor het behoud van de gezondheid, vooral in gebieden waar de waterzuivering niet alle verontreinigingen verwijdert.

Technologieën zoals actieve koolfiltratie, omgekeerde osmose en geavanceerde keramische filters zijn effectief in het zuiveren van water van medicijnresten.

British Berkefeld waterfilters staan bekend om hun robuuste bouw, effectiviteit in het verwijderen van een breed scala aan verontreinigingen en de lange levensduur van hun filterelementen. Onze filters combineren traditie en innovatie voor de beste waterkwaliteit.

De waardering van mounteau.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 7 reviews.