PFAS uit drinkwater filteren

Verwijder PFAS uit drinkwater

Gezonde zorg over je drinkwater

PFAS in drinkwater

Ben jij bezorgd over de kwaliteit van je kraanwater? Berichten in de media over PFAS in drinkwater kunnen verontrustend zijn. PFAS, een groep chemische stoffen die in het milieu terechtkomen en moeilijk afbreekbaar zijn, worden steeds vaker in ons drinkwater aangetroffen. Voor iedereen die de zuiverheid van zijn water serieus neemt, biedt het British Berkefeld waterfilter een betrouwbare oplossing.

Beste waterfilter waterfilter drinkwater British Berkefeld waterfilter met Ultra-Sterasyl
PFAS in drinkwater - bescherm jezelf en je kinderen

Zuiver water, natuurlijk behouden

British Berkefeld PFAS waterfilter

Het British Berkefeld waterfilter reduceert niet alleen het PFAS in kraanwater, maar verwijdert niet de essentiële mineralen die belangrijk zijn voor jouw gezondheid. Het systeem werkt op basis van zwaartekracht en heeft geen elektriciteit nodig, wat het een uitstekend duurzaam en zelfvoorzienend alternatief maakt voor flessen water. Bovendien zijn de waterfilters NSF gecertificeerd, wat je de zekerheid geeft dat het aan strenge kwaliteitsnormen voldoet.
Ga ook voor zuiver water en filter PFAS uit kraanwater.

Vertrouw op geteste zuiverheid

Het beste waterfilter PFAS

Onze klanten beoordelen de British Berkefeld waterfilters consistent hoog, met een gemiddelde score van 9,6. Dit systeem is effectief tegen een breed scala aan verontreinigingen, waaronder niet alleen PFAS, maar ook GenX, PFOA, bacteriën, cysten, algen, chloor, microplastics, zand, sediment, zware metalen en lood.

Met de twee meegeleverde Ultra Sterasyl filterelementen, biedt het British Berkefeld waterfilter een betrouwbare bescherming en daarmee altijd toegang hebt tot schoon drinkwater.

Ultra Sterasyl waterfilter element British Berkefeld (W9121226)
Gezonde vrouw drink kiest ervoor om medicijnresten uit water filteren

Waarom British Berkefeld

Uitstekende filtratie met behoud van essentiële mineralen

British Berkefeld waterfilters reduceren een breed scala aan verontreinigingen in water, waarbij de essentiële mineralen zoals calcium en magnesium in het water aanwezig blijven. Dit zorgt voor schoner en veiliger drinkwater.

NSF gecertificeerde filtratiekwaliteit

Vertrouw op de beproefde kwaliteit van onze filters. Gecertificeerd door onafhankelijke organisaties.

Geen elektriciteit nodig

De waterfilters maken gebruik van de zwaartekracht en hebben geen elektriciteit of aansluiting op de waterleiding nodig om te functioneren.

Milieuvriendelijk

In vergelijking met flessenwater, helpen British Berkefeld waterfilters bij het verminderen van plastic afval.

Makkelijk in gebruik

Het installeren en onderhouden van een British Berkefeld waterfilter is eenvoudig.

Waar wacht je nog op?

Zeg dag tegen PFAS in drinkwater

Kies voor de veiligheid en kwaliteit van British Berkefeld en geniet van water dat gezuiverd is van PFAS en andere verontreinigingen. Ontdek de voordelen van het filteren van deze stoffen uit je kraanwater. Wacht niet langer en zet de stap naar een gezonder leven met schoner water, direct uit je eigen kraan.

Tevreden klanten

Wat onze klanten zeggen

Ik was erg bezorgd over de kwaliteit van ons drinkwater nadat ik had gelezen over PFAS in kraanwater. Sinds ik de British Berkefeld heb geïnstalleerd, merk ik een groot verschil in de smaak van het water en voel ik me zekerder over de zuiverheid ervan. Echt een topaankoop!

Jasper uit Rotterdam

Als moeder van twee jonge kinderen neem ik geen enkel risico met hun gezondheid. De British Berkefeld was makkelijk te installeren en het water smaakt veel beter. Ik ben blij te weten dat het ons beschermt tegen PFAS en andere schadelijke stoffen.

Marianne Bennema

Fantastisch product! We gebruiken de British Berkefeld nu enkele maanden en zijn erg tevreden over de prestaties. Het is geruststellend te weten dat het water dat we drinken vrij is van PFAS. Bovendien is het een milieuvriendelijk alternatief voor gebotteld water.

Lotte Liendema
Gratis levering

Vanaf €75,- (BE/NL/DE)

100% veilige betaling

iDeal, PayPal etc.

Retourgarantie

Binnen 14 dagen

Online Support

Van maandag t/m vrijdag

Uitvoerig getest

In de testrapporten staat dat het ‘ATC Super Sterasyl filter’ is getest. Dit is hetzelfde filter dat nu wordt geleverd onder de nieuwe naam ‘Ultra Sterasyl filter’.

Veelgestelde vragen

Over PFAS

PFAS is een verzamelnaam en staat voor per- en polyfluoroalkylstoffen. Het zijn chemische stoffen die door de mens zijn gemaakt, zij komen van nature niet voor in het milieu.

Het wordt in veel consumentenproducten gebruikt, omdat het water-, vet-, vuil- en stofafstotend is. Bijvoorbeeld in regen- en skikleding, blusschuim, pannen met een antiaanbaklaag, bakpapier en voedselverpakkingen.

De meeste informatie over de schadelijke effecten gaat over de stoffen PFOA en PFOS. Over GenX-stoffen is helaas nog minder bekend. Uit onderzoek blijkt dat deze leverschade veroorzaken, schadelijk zijn voor de voorplanting en voor de ontwikkeling van de foetus. Daarnaast wordt het in verband gebracht met een verstoring van de hormonenhuishouding en het immuunsysteem. Langdurige blootstelling wordt gelinkt aan een verhoogd risico op kanker en diabetes.

Gebruik waterfilters die specifiek PFAS reduceren, zoals actieve koolfilters kies voor een omgekeerde osmose systeem.

De waardering van mounteau.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.