Over Doulton

Doulton® is sinds 1826 een pionier in het bieden van toegang tot schoon drinkwater aan gezinnen. Door gebruik te maken van 100% natuurlijke materialen verbeteren de keramische waterfilters de helderheid, de geur en de smaak van het leidingwater en halen 99,99% plus verontreinigingen eruit, zoals bacteriën, cysten en fijndeeltjes en houden tegelijkertijd alle gezonde mineralen erin.

Fairey Logos Master
Jonge vrouw geniet van het drinken van heerlijk gezuiverd water_600

Visie van Doulton

Het is hetzelfde vandaag als het 200 jaar geleden was. Het leveren van veilig, vers, geweldig smakend drinkwater aan iedereen die het nodig heeft.

Onze waterfilters worden in miljoenen huizen over de hele wereld gebruikt om drinkwater te zuiveren, en houden dagelijks mensen uit meer dan 140 landen veilig en gezond.

Keramische Filters

Produceren helder, heerlijk smakend water, direct uit je zwaartekracht filter thuis en onderweg.

Met Doulton gefilterd water behoud je alle gezondheidsbevorderende mineralen.

Onze producten worden getest door onafhankelijke laboratoria, waaronder NSF, om bacteriën, deeltjes, troebelheid, cysten, chloor, lood en vele andere verontreinigingen te filteren.

Ceramisch filters van Doulton
Proosten met gefilterd water van Doulton

Wist je dat

In tegenstelling tot andere systemen, hoeven we niet aangesloten te zijn om te werken.

Onze keramische filters zijn zo milieuvriendelijk dat je de oude zelfs kunt composteren wanneer je er een vervangt na ongeveer 6 maanden, na het zorgvuldig verwijderen van alle plastic componenten. De natuurlijke aarde van het filter helpt bij het reguleren van de wateropname van je compost.

Zekerheid gegarandeerd

Uitvoerig getest

In de testrapporten staat dat het ‘ATC Super Sterasyl filter’ is getest. Dit is hetzelfde filter dat nu wordt geleverd onder de nieuwe naam ‘Ultra Sterasyl filter’.

De waardering van mounteau.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.